Zomer Collectie

JUNI-AUGUSTUS

 

Terwijl een nieuw begin de lente beschrijft, brengt de zomer de natuur in volle bloei. Dit seizoen gaat over wilde bloemen en luchtige, fijne planten, van klaprozen en korenbloemen tot allerlei soorten grassen. Om deze reden is de zomer eigenlijk mijn favoriete seizoen. Om nog niet te beginnen over het heerlijke geluid heerlijke geluid van  al die zoemende bijen!

“the hum of bees is the voice of the garden.”


 

Edible Garden

Deze collectie is een vervolg op de Edible Garden Collectie die in het voorjaar is geïntroduceerd, maar met een kleine verandering. Terwijl de voorjaarscollectie zich richt op de "vroege vorm" van eetbare bloemen, planten en kruiden, zijn ze in de zomercollectie in hun volledig ontwikkelde vorm verkrijgbaar. Ik hoop dat je een bijpassend of aanvullend stuk vindt en je eigen Edible Garden Botanical Bas-reliëf Collectie kunt creëren!

Wildflower Season

Zoals ik al eerder zei, zijn de belangrijkste kenmerken van de zomer de verscheidenheid aan wilde bloemen en planten die op de velden, op weiden, langs de weg of in uitgestrekte bossen groeien. Dus de Wildflower Collection is er een van waarbij ik elk jaar niet kan wachten om aan te beginnen. Wilde bloemen worden vaak vergeten en worden meestal als onkruid gezien. Ik denk daar volledig het tegenovergestelde van, dus verwacht bij elk stuk wat wilde en abstracte composities te zien en hoe uniek deze bloemen werkelijk zijn van de rest.