Over ons

-Vakmanschap, natuur en details - dit zijn drie kenmerken die het beste beschrijven wat we doen bij Badgers & Berries. Onze handgemaakte kunstwerken zijn unieke geschenken en houden speciale herinneringen op een bijzondere manier in stand.

Onze missie

Bewustwording 

We willen niet alleen de schoonheid en details van bloemen voor zo lang mogelijk vastleggen, maar we willen ook bewustzijn creëren en laten zien dat deze bloemen belangrijk zijn voor onze omgeving. Door bijenhuisjes aan te bieden en verschillende bloemen te planten hopen we de omgeving voor bijen aantrekkelijker te maken omdat ze zo belangrijk zijn voor ons ecosysteem!

Behouden

Bij Badgers & Berries staan bloemen centraal. Niet alleen omdat bloemen je leven, interieur en tuin een stukje mooier maken, maar ook omdat ze erg belangrijk zijn voor de natuur.  Alle producten in onze webshop zijn hierop gebaseerd. 

Van bijenhuisjes en Botanische tegels, tot hergebruikte retro en antieke bloemenvaasjes. Ons assortiment blijft groeien!

Herstellen

We doen ons best om bijna alle bloemen in onze eigen tuin te laten groeien. De bloemen die we kweken en gebruiken in onze tuin zijn ook heel goed voor alle bestuivers in onze omgeving. Door bloemen te kiezen die ook voor deze bestuivers belangrijk zijn, hopen we een steentje bij te dragen aan Moeder Natuur.
Daarnaast gebruiken wij zoveel mogelijk duurzame materialen om onze producten te maken. Daarbij is tweede leven geven aan retro en antieke vaasjes ook nog eens hartstikke duurzaam!

EIGENAAR & MAKER

Celinah

Opgegroeid in een klein dorpje op het platteland van Noord-Nederland heb ik altijd de natuur bewonderd zolang ik me kan herinneren.

Van kinds af aan had ik een grote interesse in planten en bloemen en hoe ik ze kon bewaren. We waren altijd overal kleine schatten aan het verzamelen, van gedroogde bloemen tot schelpen en fossielen. Mijn beide ouders (eigenlijk iedereen in mijn familie) zijn erg creatief. Ze hebben me altijd aangemoedigd om creatief te zijn en mijn dromen te volgen.

Mijn vader had een grote invloed op de gipswerken die ik tegenwoordig maak. Hij werkte als stukadoor, renoveerde oude landhuizen boerderijen en kerken en maakte prachtige ornamenten van gips. 

 

Op een gegeven moment hadden we kasten vol met kleine schatten en gedroogde bloemen, maar helaas waren in verloop van tijd veel details van deze bloemen vergaan. De afgelopen jaren begon ik verschillende manieren te bestuderen om planten en bloemen te bewaren en uiteindelijk na veel werk heb ik een manier gevonden die goed bij mij past.

 Mijn doel is om je de volledige ervaring te geven van de bloemen met elke tegel die ik maak; de details en structuren van de planten en bloemen te laten zien, welke je tot nu toe misschien niet in het echte leven hebt opgemerkt.

MAKER & ONTWERPER

Szebasztián


Ik ben opgegroeid in een klein dorpje in Hongarije. Halverwege mijn kunstopleiding ben ik mijn passie gaan volgen en ben ik overgestapt naar de dansacademie. Na mijn afstuderen als dansleraar ben ik met onze nederlandse  vrienden naar Nederland verhuisd. Al snel verhuisde ik naar mijn eigen huis en werkte als ZZP'r in de landbouw en melkveebedrijven. Niet veel later ben ik begonnen als timmerman en hierin vond ik mijn tweede passie naast dansen.

Celinah en ik werken altijd graag samen omdat we een goed team zijn! we hebben allebei creatieve handen en achtergronden, dus het was geen vraag om op welke manier dan ook te helpen met Badgers & Berries.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief