Lente Collectie

MAART-MEI


Edible Garden 

Bij de Edible Garden Collection draait alles om bloemen, planten, fruit en kruiden. Denk aan rozemarijn, tijm, munt, kamille, de lijst kan doorgaan. Denk aan de vruchten die beginnen met bloeien doormiddel van prachtige bloesem!

 Deze momenten zijn wat deze collectie zal laten zien, het vroege leven van onze eetbare tuin. Ik zal verschillende planten en bloemen gebruiken in het proces, en er zullen verschillende vormen en maten beschikbaar zijn. Als je op zoek bent naar de perfecte decoratie voor jouw keuken(of andere plek in huis), hoef je niet verder te zoeken!

*Later, tijdens het zomerseizoen, zal ik de Edible Garden Collection nog een ronde terugbrengen om je een ander stadium van deze planten te laten zien*
Simplicity

De Simplicity Collection gaat over de pracht en eenvoud van een enkele bloem, knop of plant en wordt uniek en minimaal bewaard. Ik zal verschillende planten en bloemen gebruiken in het proces, en er zullen verschillende vormen en maten beschikbaar zijn. Stukken in deze collectie zijn het perfecte cadeau voor iedereen en passen uitstekend in elk interieur!