Herfst Collectie

SEPTEMBER - NOVEMBER

Herfst, een seizoen waarin de laatste bloemen bloeien. In de tuin staan, naast wat andere planten, nog prachtige Anemonen in bloei, terwijl de bladeren van de bomen al beginnen te vallen. Ik denk dat dit het seizoen is om te genieten van dat laatste beetje groen om ons heen voordat alles onder een dikke laag sneeuw ligt. In deze periode zal ik me dus richten op de laatbloeiers en de organische, natuurlijke structuren van de bladeren en seizoensplanten die uniek zijn voor deze periode.

 


Framed Florals

Omdat de herfst bloemen brengt die een van de laatste zijn die groeien voordat de winter begint, wilde ik ze extra speciaal maken. Hoe zou ik dat beter kunnen doen dan door ze in te lijsten? En met inlijsten bedoel ik niet om ze in een echte lijst te plaatsen, maar elke tegel krijgt een eigen gegoten gipslijst, speciaal op maat gemaakt.

Lost Leaves

Ik weet zeker dat als ik je zou vragen om de herfst te beschrijven, je waarschijnlijk de bladeren zou noemen, die van kleur veranderen en op de grond vallen. Als je wat bladeren oppakt en wat dichterbij kijkt, is er iets moois aan hun structuur. Met zo'n Botanische Tegel haal je zeker dat gezellige herfstgevoel in huis.