!!SALE!! Tot wel €20,- korting op items uit de Framed Florals Collection

Waar het begon

Mijn passie voor natuur is diep geworteld. Al van jongs af aan was ik opzoek naar mooie vondsten, kon je mij altijd buiten vinden en had ik mijn boekenkast vol met encyclopedieën  over planten en dieren. Een aantal jaren later is deze passie alleen maar groter geworden, en heb ik dit zelfs kunnen doortrekken in mijn werk, en ben nu eigenaar van Badgers & Berries.

Bij Badgers & Berries wil ik mijn passie voor natuur graag met jullie delen.  Door het maken van mijn botanische reliëfs hoop ik wat meer bewustwording te creëren rondom natuur.  Er is zoveel schoonheid te vinden in bloemen en planten. Ik ben dan ook gefascineerd door al deze bijzondere details, van de planten die ik gebruik.  Zelfs planten die worden gezien als onkruid hebben een bepaalde charme en elegantie die we vaak over het hoofd zien in het dagelijkse leven. 

Details

Wanneer je deze details juist accentueert word je je bewust van de schoonheid die deze planten met zich meebrengen. Met mijn werk wil ik je de details en structuren van deze (soms als onkruid geziene) planten laten zien. Door met een natuurproduct te werken maakt dit de reliëfs uniek. Geen Reliëf is hetzelfde en de pure eenvoud van een enkele bloem kan al prachtig uitkomen.

Met mijn werk wil ik je de perfecte imperfecties van een simpele bloem of plant laten zien. Door het gebruik van mijn materialen, kleuren en compositie geven de werken een zachte en/of natuurlijke uitstraling. Wanneer je ruimte creëert voor imperfectie en het streven naar perfectie los kan laten, geloof ik zeker dat er prachtige natuurlijke designs ontstaan.