!!SALE!! Tot wel €20,- korting op items uit de Framed Florals Collection

Luxe Botanisch Bas-Reliëf workshop voor 2 personen

€240

Uitverkocht

Voor 2 personen.


Leuk dat je graag een workshop Botanisch Bas-Reliëf wilt volgen!

Tijdens deze workshop leer je de basisvaardigheden van Botanisch Bas-Reliëf voordat je je eigen meesterwerk ontwerpt en maakt! Je gaat een effen witte tegel maken van 18x18cm. Je  hoeft in niets mee te nemen aangezien alle materialen aanwezig zijn, maar je kunt wel een schort meenemen om je kleding te beschermen. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Laat het me van tevoren weten als je specifieke dieetwensen hebt.

Voordat je de tegels uit de mallen kunt halen en af kan werken moeten ze drogen.

Je hebt 2 opties voor de afwerking van jouw tegel.

1. Je kunt er voor kiezen om de mal mee naar huis te nemen en deze thuis verder af te werken(uitleg en materialen krijg je hiervoor mee, je hebt wel een boormachine/schroevendraaier nodig om het frame uit elkaar te halen)
2. Ik neem de tegel mee terug en werk deze voor je af.  Zodra deze klaar is krijg je hem thuis gestuurd(2-4 weken ivm. droogtijd)  of haal je de tegel zelf op in Uithuizen. 


Waar: De Poort, moesstraat 20 9717 JW Groningen
Wanneer: Zaterdag ochtend 02-07-2022 10:00-13:00
De workshop is geschikt voor beginners.

Let op:
Het is niet mogelijk om je workshoptickets te annuleren. Mocht je door omstandigheden niet kunnen komen, laat mij dit dan op tijd weten door een mail te sturen naar info@badgersandberries.com

Workshops waar je misschien ook interesse in hebt;