!!SALE!! Tot wel €20,- korting op items uit de Framed Florals Collection

Badgers & Berries Garden & Antiques

Welkom! 

Dit is onze vernieuwde pagina met alles voor en over je tuin.
Hier kun je o.a. onze bijenhuisjes vinden, maar ook vogel/voederhuisjes en ander moois voor in je tuin of huis. 

Voorheen kon je naast de botanische tegels die ik maak van onze eigen bloemen, ook bijenhuisjes vinden.
Omdat daar in de loop van tijd andere producten bij zijn gekomen, zoals vogel (voeder)huisjes, schilderopdrachten op maat, en zelfs antiek met een botanisch tintje, hebben we besloten dit apart te houden van onze kunstwerken.  Als deze gave items vindt je nu onder BB Garden & Antiques, ofwel Badgers & Berries Tuin & Antiek. 


Bijenhuisjes, Voederhuisjes en Vogelhuisjes

Naast de huisjes die je terug kan vinden in de shop is het ook zeker mogelijk iets te laten beschilderen. Denk aan een voeder/vogelhuisje die je zelf al hebt. Ook kan je voor een maatwerk opdracht kiezen.

Natuurlijk is het ook mogelijk om onbeschilderde huisjes aan te vragen. Wij verven  de huisjes vaak omdat deze worden gemaakt van duurzaam resthout. Doordat er soms verschillende soorten hout zijn verven wij het huisje in een effen kleur, die er ook nog voor zorgt dat het huisje bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Ook worden soms oude gaatjes van spijkers afgedicht. 

Heb jij afvalhout in de tuin liggen, maar weet je niet zo goed wat je hiermee moet? Wij kunnen er bijvoorbeeld een op maat gemaakt bijenhotel van maken.  Let wel op, wil je een bijenhotel laten maken van jullie eigen afvalhout, dan is dit momenteel alleen mogelijk in de provincie Groningen. Woon je hier net buiten? Neem dan even contact met ons op, dan kijken wij wat er mogelijk is. 

Antiek

De antieke vaasjes & andere spulletjes die je terug kan vinden in onze Garden & Antiques shop hebben allemaal een ding gemeen; Bloemen.
Omdat wij altijd graag rondstruinen op rommel en antiekmarkten vanaf het voorjaar, leek het ons een leuk idee om onze liefde voor hergebruik met jullie te  delen.   Denk aan bijvoorbeeld schenkkannetjes die je kan gebruiken als bloemenvaasje, of prachtige theekopjes met botanische printen die nog in perfecte staat zijn. Zolang er bloemen opstaan, en het nog in goede staat is nemen wij het mee, en proberen wij er een leuke plek voor te vinden. 

We love the idea of giving old ceramics a new life in a different way.
These ''vases'' were not intended to hold flowers in the first place, but are perfectly suited for it!


This beautifully shaped vase is painted wit a few tiny flowers on both sides. The top has an golden edge.

Color: White,painted with pink,yellow and blue flowers on both                 sides. Golden details on the top.

Height: 10cm*Tip: with some green floral foam on the bottom you can even keep the smallest flowers in place!

Manden

Tijdens ons familie bezoek in Hongarije gaan we ook vaak langs oudere dorpjes, waar nog veel oude ambachten worden beoefend. Een daarvan is het rietvlechten. Net over de grens is een klein nostalgisch dorpje waar dit vlechtwerk centraal staat. Hier wij altijd naartoe gaan tijdens ons familie bezoek. In het begin nam ik wel eens een mand mee, deze kwamen goed van pas op onze moes en pluk tuin. In de loop der tijd werden dit steeds meer mandjes, grote,kleine,speciaal voor bloemen of voor de kids.  Het mooie van deze manden is dat ze (natuurlijk) helemaal met de hand zijn gevlochten, wat ze natuurlijk al uniek maakt.
Maar niet alleen zien ze er mooi uit, ze zijn ook van goede kwaliteit -iets wat tegenwoordig bij de massaproductie ver te zoeken is
als je het mij vraagt-. 

De manden zijn van goede kwaliteit, en kunnen ook flink wat gewicht dragen. ( heel handig als je een grote moestuin hebt)
Omdat de moestuin en pluktuin tegenwoordig weer wat bekendheid krijgt, hebben we besloten elk bezoek een aantal manden mee te nemen zodat jullie ze hier ook kunnen kopen.